Αρχική arrow Φοιτητές arrow Ανακοινώσεις
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΗΤΡΙΕΣ

 
1. Για φοιτητική σίτιση-στέγαση απευθυνθείτε στο Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας (στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου, κτίριο Διοίκησης). Προϊσταμένη Γραφείου: Αθανασία Αναγνωστάκη-Λεντζάκη, τηλ. 28310-77729, fax 28310-77738. E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Προσωπικό: Μαρία Αργυρούδη, τηλ. 28310-77947, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
και Γιάννης Μητροφάνης, τηλ. 28310-77947, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
 
2. Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Κρήτης παρέχει πληροφορίες για θέσεις εργασίας, προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών, υποτροφίες, βραβεία/διαγωνισμούς κ.ά. Επισκεφθείτε το!
 
3. To Συμβουλευτικό Κέντρο Φοιτητών Πανεπιστημίου Κρήτης θα το βρείτε εδώ.
 
4. Το Πανεπιστήμιο Κρήτης είναι ιδρυτικό μέλος του FEDORA (= Forum Européen de l’ Orientation Académique = European Forum for Student Guidance). Πρόκειται για μια Ένωση Ειδικών που ασχολούνται με την καθοδήγηση φοιτητών στην Ευρώπη. Στον δικτυακό τόπο του FEDORA υπάρχουν (σε αγγλική γλώσσα!) πληροφορίες για τους σκοπούς, τις δραστηριότητες, τα προγράμματα, τις εκδόσεις, τα μέλη της Ένωσης κλπ. Επισκεφθείτε το!
 
4. Μαθήματα ΙστιοπλοΐαςΤο Ιστιοπλοϊκό Τμήμα του Αθλητικού Συλλόγου του Πανεπιστημίου Κρήτης http://sailing.edu.uoc.gr/ οργανώνει σχολή Ιστιοπλοΐας με σκοπό την απόκτηση διπλώματος Ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας.

5. Για φοιτητικές υποτροφίες του Ιδρύματος Fulbright, που χρηματοδοτούν σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014, πατήστε εδώ.

 6. Παραμένοντας φοιτητές/ήτριες του Παιδαγωγικού Τμήματος Π. Ε. μπορείτε να κάνετε ένα μέρος των σπουδών σας στο εξωτερικό χάρη στο πρόγραμμα Erasmus!

Σε ποιες χώρες και σε ποια Πανεπιστήμια;

Τι είναι το Erasmus;

Με ποιους όρους και με ποιες διαδικασίες;

 

7. Λειτουργία φοιτητικού ιατρείου για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013: πατήστε εδώ.

 

8. Το Πανεπιστήμιο Κρήτης αναδείχτηκε ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου! Δείτε τη σχετική ιστοσελίδα!

 

9. Φοιτητικό εισιτήριο και μηνιαία κάρτα για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.

 

10. Αξιολόγηση των μαθημάτων από τους φοιτητές (2 Δεκεμβρίου 2013).