Αρχική arrow Ευρωπαϊκά Προγράμματα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΓΩΓΗΣ
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Πληροφορίες: Β. Οικονομίδης,     6974 324 979, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

13-02-2017

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος φοιτητών για συμμετοχή στην Αμειβόμενη Πρακτική Άσκηση

Ανακοινώνεται στους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης η επανέναρξη υλοποίησης της «Αμειβόμενης Διευρυμένης Πρακτικής Άσκησης των φοιτητών» (στο πλαίσιο της «Πρακτικής Άσκησης Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης», που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», κατά το Εαρινό Εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους 2016-2017, στους φορείς που παρατίθενται στον σχετικό Πίνακα. Η Διευρυμένη Πρακτική Άσκηση αφορά στη συμμετοχή των φοιτητών/τριών στο παιδαγωγικό έργο των φορέων απασχόλησης, για το χρονικό διάστημα από 1 Απριλίου 2017 (έναρξη) έως και 1 Ιουνίου 2017 (λήξη) για δύο (2) μήνες πλήρους απασχόλησης. Στην Αμειβόμενη Διευρυμένη Πρακτική Άσκηση του Εαρινού Εξαμήνου του Ακαδ. Έτους 2016-2017 μπορούν να συμμετάσχουν φοιτητές/τριες που διανύουν τουλάχιστον το Δ΄ εξάμηνο σπουδών έως και όσοι/ες θα έχουν την ιδιότητα του/της φοιτητή/ήτριας του Π.Τ.Π.Ε. έως και τον Ιούνιο 2017.

Όσοι/ες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εν λόγω Αμειβόμενη Διευρυμένη Πρακτική Άσκηση μπορούν να καταθέτουν σχετική αίτηση και την καρτέλα φοιτητών ηλεκτρονικά στο e-mail του Β. Οικονομίδη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. μέχρι την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 και ώρα 12:00. Η Αίτηση Φοιτητών και ο Πίνακας των Φορέων Απασχόλησης διατίθενται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Τμήματος http://www.edc.uoc.gr

Οι φοιτητές/τριες που θα επιλεγούν θα ενημερωθούν μέσω σχετικής ανακοίνωσης τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 και θα έχουν ενημερωτική συνάντηση με τον Επιστημονικά Υπεύθυνο Β. Οικονομίδη την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017 και ώρα 13:30 στην Αίθουσα Καλλιτεχνικών.

Β. Οικονομίδης
Αναπληρωτής Καθηγητής Επιστημονικά Υπεύθυνος

Για να δείτε τους φορείς πρακτικής άσκησης πατήστε εδώ.