HIDKeys – An Example USB HID

http://www.obdev.at/products/vusb/hidkeys.html

Το HIDKeys καταδεικνύει πώς το V-USB μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή μιας συσκευής USB με προδιαγραφή κατηγορίας Human Interface Device (HID). Είναι ένα απλό πληκτρολόγιο USB με 17 πλήκτρα.

Γιατί Human Interface Device (HID);

Η δημιουργία μιας συσκευής USB που προσαρμόζεται στην προδιαγραφή Human Interface Device (HID) είναι ιδιαίτερα χρήσιμη εάν αναπτύσσεται για τα Windows: Κάθε συσκευή κατηγορίας προμηθευτών απαιτεί έναν οδηγό πυρήνων, αλλά οι συσκευές κατηγορίας Human Interface Device (HID) όχι. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε έναν εγκαταστάτη, η εφαρμογή μπορεί απλά να αντιγραφεί στο δίσκο ή ακόμα και να αρχίσει από ένα CD.

Αυτό το παράδειγμα καταδεικνύει ότι το Human Interface Device (HID) μέρος συσκευών μόνο. Δεδομένου ότι δημιουργεί ένα πληκτρολόγιο, κανένα πρόσθετο λογισμικό δεν απαιτείται στον υπολογιστή. Στην πράξη, χρειάζεστε συνήθως ένα εξειδικευμένο λογισμικό που ελέγχει τη συσκευή. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα διαθέσιμα που επιδεικνύουν πώς να επικοινωνήσουν μεταξύ του λογισμικού στο υπολογιστή και στο HID στα Windows, π.χ. Alexon ιστοσελίδας του Ιαν.. το δικό μας έργο  Automator είναι ένας από αυτά.

Εάν είστε νέοι στο USB και δεν θέλετε να ενσκήψετε στις λεπτομέρειες της δημιουργίας των εκθέσεων περιγραφής , εξετάστε το παράδειγμα μας PowerSwitch πρώτα. Είναι ο πιο βασικός και απλός τρόπος της επικοινωνίας USB.

Κατεβάστε

Αφήστε μια απάντηση