Προσαρμογέας αισθητήρων Vernier σε NXT – NXT Sensor Adapter

Προσαρμογέας αισθητήρων της Vernier σε αισθητήρες NXT για να
λειτουργούν στο LEGO Mindstorms NXT σύστημα ρομποτικής.

VernierSensorΑdapterNXT
Οι Αισθητήρες Vernier είναι πολύ γνωστοί στους επιστήμονες και εκπαιδευτικούς. Αυτοι οι ισχυροί και αξιόπιστοι αισθητήρες έχουν χρησιμοποιηθεί από πολλές γενιές φοιτητών και ερευνητών για να γίνουν ακριβείς μετρήσεις σε δύσκολες συνθήκες.
Ο Προσαρμογέας αισθητήρων της Vernier για Lego Mindstorms NXT επιτρέπει τη διασύνδεση αναλογικών αισθητήρων της Vernier, που ονομάζεται επίσης BTA με όλα τα Lego Mindstorms NXT. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μετρήσεις απευθείας από τα συμβατά περιβάλλοντα  προγραμματισμού (NXT-G, RobotC, NXT, Lejos, Labview , ROBOLAT, …).
VernierSensorΑdapterNXT-G-1Περισσότερα από 30 αναλογικοί αισθητήρες είναι συμβατοί με αυτόν τον προσαρμογέα και επιτρέπουν τη βελτίωση της ευελιξίας και το επιστημονικό επίπεδο των Lego Mindstorms NXT σας.

Προγραμματισμός του προσαρμογέα Vernier αισθητήρα για Mindstorms NXT
Προγραμματισμός του προσαρμογέα Vernier αισθητήρα από το περιβάλλον NXT-G

VernierSensorΑdapterNXT-G-3

Ο προσαρμογέας Vernier για Lego Mindstorms NXT μπορεί να προγραμματιστεί χρησιμοποιώντας μόνο ένα τετράγωνο NXT-G που προτείνει μια μέθοδο για την επιλογή του αισθητήρα που χρησιμοποιείτε. Η παρακάτω εικόνα αναπαριστά τον πίνακα διαμόρφωσης NXT-G για τον προσαρμογέα BTA αισθητήρα για Lego Mindstorms NXT:
Η παρακάτω εικόνα δείχνει ένα απλό δείγμα κώδικα NXT-G για να εκπέμπει έναν ήχο από το ρομπότ NXT με μια συχνότητα που είναι ευθέως ανάλογη με την τιμή που μετρήθηκε από έναν αισθητήρα Vernier.

VernierSensorΑdapterNXT-G-2
Για να κατεβάσετε το NXT-G Block για τον αισθητήρα Adapter Vernier, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε αυτό το σύνδεσμο: Vernier αισθητήρα Προσαρμογέας NXT-G Block.