Αισθητήρας γεωγραφικών συντεταγμένων ( GPS) για LEGO® MINDSTORMS®

DGPS για LEGO ® MINDSTORMS ® NXT

  • Στέλνει GPS συντεταγμένες στο ρομπότ σας και υπολογίζει πληροφορίες πλοήγησης.
  • Ισχυροί πλοήγηστικοί υπολογισμοί που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον ορισμό στων συντεταγμένων του στόχου.
  • Άγκιστρα απευθείας σύνδεσής στις θύρες του LEGO® MINDSTORMS®.
  • Εύκολος προγραμματισμός σε NXT-G, RobotC, NXC, και Lejos.
  • Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με τον αισθητήρα ΕΔΩ.

Λεπτομερής Περιγραφή

Τώρα ρομπότ σας μπορεί να γνωρίζει σε ακριβώς ποιο μέρος του κόσμου που είναι! Ο   Αισθητήρας γεωγραφικών συντεταγμένω GPS της Dexter Industries παρέχει πληροφορίες στο ρομπότ σας και υπολογίζει πληροφορίες πλοήγησης . Παρέχει γεωγραφικό πλάτος, μήκος, χρόνος, ταχύτητα και κατεύθυνση στο ρομπότ σας. Επίσης, έχει ι σχυροί πλοήγηστικοί υπολογισμους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να περιηγηθείτε στις συντεταγμένες στόχου.

Τώρα ρομπότ σας μπορεί να γνωρίζει ακριβώς ποιο μέρος του κόσμου που είναι! Το DGPS Sensor Dexter Industries παρέχει GPS συντονίζει τις πληροφορίες για το ρομπότ σας και υπολογίζει πληροφορίες πλοήγησης. Ο αισθητήρας παρέχει γεωγραφικό πλάτος, μήκος, χρόνος, ταχύτητα και κατεύθυνση προς το ρομπότ σας. Έχει επίσης ισχυρή πλοήγησης υπολογιστές που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πλοηγηθείτε στο στόχο συντεταγμένες.

Ο Dexter Industries αισθητήρα GPS μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε ρομπότ που πρέπει να γνωρίζει πού βρίσκεται ή πού πηγαίνει. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα, από τα οδικά ταξίδια κομμάτι στο Google Maps για να οικοδομήσουμε ένα ρομπότ καθοδηγείται μέσω δορυφόρου.

Το DGPS άγκιστρα άμεσα σε οποιαδήποτε από τις τέσσερις θύρες αισθητήρα στο NXT και μπορεί να προγραμματιστεί στο NXT-G, RobotC και Lejos.

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με τον αισθητήρα στο blog μας εδώ.

 

Βίντεο

 

Εγχειρίδιο και λογισμικού για τις DGPS

Επισκεφτείτε μας DGPS Wiki πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις DGPS.Επισκεφτείτε μας Λήψεις τμήμα για μπλοκ, τα προγράμματα παράδειγμα, και τα έργα για τα DGPS.

Περισσότερα για τον αισθητήρα DGPSΠάρτε μια γρήγορη εκκίνηση για τη δημιουργία δορυφορικών καθοδηγούμενη ρομπότ σας. Ρίξτε μια ματιά στο GPS 10 Bot λεπτό εδώ. http://www.dexterindustries.com/Project-10minutebot-DIGPS.html

http://www.dexterindustries.com/manual/dgps-2/

http://www.dexterindustries.com/download.html#dGPS
Αναζήτηση στο blog μας για τις τελευταίες θέσεις για το DGPS αισθητήρα εδώ .

Δείτε το Dexter Industries DGPS αισθητήρα Youtube playlist .

Αφήστε μια απάντηση