Wifi: A Wifi Sensor for LEGO Mindstorms

Wi-Fi: Ένα Wi-Fi αισθητήρα για LEGO Mindstorms
  • Ένας αισθητήρας Wi-Fi για LEGO® MINDSTORMS® NXT.
  • βάλτε το ρομπότ σας να επικοινωνεί με  υπολογιστές, και το διαδίκτυο.
  • Υποστήριξη για δίκτυα TCP, HTTP, UDP, Adhoc.
  • Σύνδεση με δίκτυα WEP και WPA.
  • Έλεγχος του ρομπότ σας από οπουδήποτε στον κόσμο!
  • Χρησιμοποιεί επικοινωνίες υψηλής ταχύτητας στη θύρα 4 του ΝΧΤ.
  • Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με τον  αισθητήρα Wi-Fi εδώ .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Λεπτομερής Περιγραφή
Ο αισθητήρας Dexter Industries Wi-Fi επιτρέπει στο ρομπότ σας να συνδέετε στο Διαδίκτυο για να στείλει ή να λάβει δεδομένα. Ο αισθητήρας Dexter Industries Wi-Fi για LEGO® MINDSTORMS NXT® έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει το ΝΧΤ σας να συνδεθεί στο Διαδίκτυο δια μέσω ενός τοπικού δικτύου Wi-Fi.
Ο αισθητήρας μπορεί να χρησιμοποιεί για να επικοινωνεί δια μέσω HTTP, TCP, UDP πρωτοκόλλων. Ο αισθητήρας μπορεί να συνδεθεί μέσω δικτύων WPA, WPA2-PSK και WEP , καθώς και adhoc δικτύων μεταξύ ενός ΝΧΤ LEGO MINDSTORMS και μιας Wi-Fi συσκευής, όπως ένα κινητό τηλέφωνο ή ένας υπολογιστής.
Ο αισθητήρας λειτουργεί με το πρότυπο 802.11b/g/n και μπορεί να συνδεθεί σε οποιοδήποτε οικιακό δίκτυο. Ο αισθητήρας Dexter Industries Wi-Fi συνδέεται με το LEGO Mindstorms NXT μέσω της υψηλής ταχύτητας θύρας επικοινωνίας Port4 και τροφοδοτείται από μια εξωτερική μπαταρία 9V.
Ο αισθητήρας υποστηρίζεται σε RobotC και NXC.

Εγχειρίδιο
Μπορείτε να βρείτε εδώ το εγχειρίδιο χρήσης της εταιρίας κατασκευής για τον αισθητήρα Wi-Fi. Παρέχει πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον αισθητήρα και πώς να το χρησιμοποιήσετε.

Δείτε περισσότερες σε βάθος εξηγήσεις για τις διάφορες λειτουργίες του αισθητήρα Wi-Fi στηΣειρά Wi-Fi:

Λήψεις
Μπορείτε να κατεβάσετε σχετικά αρχεία (εντολές, προγράμματα παραδείγματα και έργα με τον αισθητήρες Wi-Fi από αυτόν τον σύνδεσμο ev3_logo.

Αφήστε μια απάντηση